Skoči na glavno vsebino

Spoštovani!

V pričakovanju velikega športnega dogodka Festivala športa in prvega dobrodelnega teka posredujemo še nekaj organizacijskih napotkov:

ZBIRANJE PRIJAV IN START bosta na KAMPOTU med 8.00 in 8.20.

Avtobus bo iz Prvačine odpeljal izpred Kulturnega doma ob 8.00. Učenci, ki so prijavili potrebo po prevozu s kombijem, bodo posebej obveščeni o voznem redu kombija.

Učenci ob prihodu na Kampo poiščejo svoje razrednike, pri katerih dobijo  startno številko.

Spremljevalci in ostali udeleženci teka pa se prijavijo v startni pisarni, kjer prejmejo številko in vplačajo simbolično  startnino. Prostovoljni prispevek je namenjen šolskemu skladu. 

Po krajšem ogravalnem teku bo skupni start vseh udeležencev. Nekateri bodo seveda hitrejši, drugi počasnejši. Nič zato, kajti zmagovalec bo prav vsak, ki bo prečkal ciljno črto. V cilju vse udeležence čakata simbolična nagrada ter malica.

Ker je bilo v preteklih dneh veliko dežja, so tla še vedno razmočena, tako da bo proga  zagotovo še vedno nekoliko blatna.  Ob tem opozarjamo na previdnost, zlasti za otroke pa priporočamo  dodatno obutev,  suhe nogavice in dodatno obleko, da se bodo lahko preobuli in preoblekli, ko bo tek zaključen. 

Ko bodo s progo opravili vsi udeleženci, se bomo skupaj odpravili proti dvorani Čuklja (predvidoma ob 10.uri). Tu si bodo učenci s svojimi učitelji ogledali predstavitve športnih klubov in različnih športnih panog, vse ostale udeležence (starše, spremljevalce, ostale odrasle …) pa vabimo v športno dvorano, kjer bodo predstavljene discipline, namenjene starejšim (zaželjena je čista obutev).

Glede na predhodne prijave pričakujemo veliko število ljubiteljev teka, narave in pohodništva. Vse naprošamo, da upoštevate navodila organizatorjev.

Prepričani smo, da nas čaka čudovita prva jesenska sobota. Pridite še vi, povabite znance in prijatelje, skupaj bomo pripravili lep športni dogodek, s prostovoljnim prispevkom pa naredili tudi nekaj lepega in dobrega.

Mi komaj čakamo, da se Festival športa prične! Prisrčno vabljeni, da se nam pridružite!

Kolektiv OŠ Dornberk

Dostopnost