Skoči na glavno vsebino

Spoštovani!

V mesecu novembru odpiramo vrata in srca dobrodelnosti, da se bomo lažje in lepše predali prazničnemu veselju v decembru.

A ker dobrodelnosti ni brez prijaznih in za dobra dela pripravljenih ljudi, Vas tako že drugič v tem šolskem letu vljudno vabimo, da se nam pridružite. Tokrat Vas pričakujemo na ustvarjalnih delavnicah, na katerih bomo skupaj izdelovali izdelke za novoletni bazar, ki bo skupaj z dobrodelno prireditvijo potekal v četrtek, 30. novembra 2017. Na prireditev in bazar Vas bomo še posebej povabili. Vsekakor pa Vas vabimo, da si že sedaj naredite vozel na robcu in obarvate datum na koledarju.

Izdelki, ki se bodo izdelovali na delavnicah, potrebujejo otroške igrive prstke, ki zmorejo več le ob prisotnosti še spretnejših odraslih prstov. Zato vabljeni, da si skupaj s svojim otrokom vzamete čas in se nam pridružite.

S seboj povabite babice, dedke, sestre, brate, tete, strice, torej vse, ki bi radi preživeli prijetno urico skupaj in v tem času naredili tudi nekaj dobrega zase in za drugega.

Ustvarjalnice bodo potekale med 8. in 16. novembrom. O točnem datumu in uri vas bomo še posebej obvestili.

Prisrčno vabljeni!

Kolektiv OŠ Dornberk

 

Dostopnost