Skoči na glavno vsebino

Zadnji šolski dan so se učenci OŠ Dornberk udeležili slovesnosti ob dnevu državnosti.  Učenci višjih razredov so ob pomoči mladinskega pevskega zbora  in recitalov predstavili pot, ki nas je pripeljala do lastne države. Sledil je krajši nagovor ga. ravnateljice Dragice Vidmar. Uradni proslavi je sledil bolj sproščen del, v katerem so učenci predstavili svoje talente. In teh je bilo veliko. Več v spodaj priloženih slikah.

Zapisal: Simon Gerbec

PS 1:

Zahvaljujemo se vsem staršem, ki ste poskrbeli za pogostitve, posebna zahvala gospodu Urošu Lozeju, ki je na zadnji šolski dan poskrbel za sladko sladoledno presenečenje pri malici. Sladoledne pande so z veseljem polizali vsi učenci šole.

PS 2:

Učiteljica Irena HK se zahvaljuje članom Stare kitare in vsem učencem šole za glasbeno presenečenje. LEPO JE BITI UČITELJ TAKIM UČENCEM 🙂

PS 3:

Učenci PŠ Prvačina so se pridružili vrstnikom na matični šoli in skupaj z njimi obeležili dan državnosti, nato pa so na svoji šoli pripravili svojo prireditev Pokaži, kaj znaš. Delček njihove prireditve si lahko ogledate pod zavihkom PŠ Prvačina.

Dostopnost