Skoči na glavno vsebino

V soboto, 24. 9. 2016, smo organizirali športni del otvoritve dvorane Čuklja. Zjutraj smo organizirali športno gibalni poligon v telovadnici, na katerem so se v različnih spretnostih poizkusili otroci od 1. do 5. razreda.

Na zunanjih površinah so se v dopoldanskem času predstavila razna športna društva in klubi, ki so v svoje aktivnosti vključile otroke iz cele šole. Ti so se  lahko preizkusili v športih z žogo, borilnih športih, plesnih in drugih dejavnostih.

Medtem časom so nas obiskali mnogi znani aktivni športniki in tudi tisti, ki so v športnem pokoju. S svojo prisotnostjo so obogatili, s soncem obsijan,  športni praznik.

V večernem času so se v telovadnici predstavila razna društva, ki so z nastopi prikazala svoje plesne in akrobatske točke. Po nastopu šolske glasbene skupine sta sledili revijalni tekmi v rokometu in v malem nogometu. Med seboj sta se pomerili veteranski ekipi iz Dornberka in Ajdovščine, za njimi pa so nov parket v telovadnici preizkusili še malonogometaši Dornberka in Nove Gorice.

Športni dogodek desetletja smo zaključili z druženjem, ki ga je organiziralo Športno društvo Dornberk, tudi odlični soorganizator  prireditve.

Zapisal: Marko Vovk

Dostopnost