Skoči na glavno vsebino

Naše bivanje v Makedoniji se je prevesilo v drugo polovico. Danes smo najprej prisostvovali šolski prireditvi, ki so jo pripravili ob tednu otroka, na njej pa prvošolčke sprejeli v šolsko skupnost. Sledile so predstavitve na teme, ki so ključne v našem projektu. Naša dekleta so predstavile najprej  svoje razmišljanje o temnih straneh uporabe spleta, nato pa so predstavile še slovensko glasbo, njene začetke in različne žanre. Obe predstavitvi sta bili odlični, dekleta so se res odlično izkazala. Skupaj smo se še naučili in seveda zaplesali makedonsko kolo. Popoldan smo si ogledali tudi etnološki tasty muzej – muzej hrane in okusov, nato pa se prepustili gostoljubnosti makedonskih vrstnikov.

Naše mlade Erasmovke odlično predstavljajo našo državo, šolo in kraj. Pohvale na njihov račun kar dežujejo, tako da sva učiteljici (Petra in Irena) na njih zelo ponosni.

Danes namenjamo prav poseben pozdrav preostalim članom ekipe Erasmus+ (učencem in učiteljicam), ki tokrat sicer niso z nami, se jih pa večkrat spomnimo!

Dostopnost