Skoči na glavno vsebino

V Primorskem tehnološkem parku, Tehnološkem parku Ljubljana, Saša inkubatorju in Podjetniškem inkubatorju Podbreznik so od 11. do 13. 2. 2020 potekali predizbori tekmovanja v podjetniških idejah mladih POPRI.  Na tekmovanje v podjetniških idejah mladih POPRI se je letos prijavilo 328 tekmovalcev, ki so razvili 114 poslovnih modelov, s katerimi rešujejo sodobne probleme na podjeten način.  90 ekip se je potegovalo za 36 mest v finalu, ki bo 7. 4. 2020 v Novi Gorici.

Med finalisti iz Primorskega tehnološkega parka, ki pokriva Goriško, Obalno – kraško in Notranjsko-kraško regijo je tudi naša odlična ekipa  ki jo sestavljajo SARA BERCE, TEVŽ PAVLICA (oba 8. razred) in NEJC ŠINIGOJ (9. razred).

Vsaka uvrščena ekipa je dobila  500 € iz nagradnega sklada in modul izobraževanja, ki so ga  organizirali regijski partnerji tekmovanja POPRI za namen izboljšave poslovnih modelov in ustnih predstavitev. Tekmovanje POPRI sicer organizira Primorski tehnološki park v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, Javno agencijo za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije SPIRIT Slovenija in Slovenskim podjetniškim skladom, ki so omogočili izvedbo regijskih predizborov in zagotovili nagradni sklad v skupni vrednosti 30.000 EUR.

Čestitke mladim podjetnikom in inovatorjem ter mentorjema Borutu Fioreliju ter Tatjani Pahor. 

PEŠPELNIKU IN MLADIM INOVATORJEM ŽELIMO VELIKO SREČE V FINALU!

Dostopnost