Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

glede na izredne razmere zaradi pandemije in v preprečitev širjenja le te, bodo izobraževalne ustanove praviloma zaprte od ponedeljka 16. marca 2020 pa do nedelje 29. marca 2020.

Okrožnico Ministrstva za šolstvo smo sicer prejeli pozno popoldan, smo pa  že prej, tekom dneva,  prejeli priporočila,  da lahko učenci in otroci iz vrtca, tudi jutri ostanejo doma, če imate poskrbljeno za varstvo. Pouk in delo v vrtcu naj bi jutri potekala nekoliko prilagojeno, s tem, da bi bili otroci čim več zunaj in ne v zaprtih prostorih.

Starši, verjamem, da vsak od nas gleda na zadevo s svojega stališča, določene aktivnosti so nam prepuščene v lastno presojo, skušajmo biti čim bolj razsodni in odgovorni.

Glede na okrožnico bomo jutri sprejeli nekatere sklepe o tem, kako bo, če bo potekal pouk na daljavo.  O tem in vseh ostalih ukrepih, ki bodo sprejeti tudi na Mestni občini Nova Gorica, vas bomo obvestili tekom jutrišnjega dne.

Kot pravi pregovor: Vse slabo je tudi za nekaj dobro. V nastali situaciji skušajmo poiskati vse tisto lepo, posebej znotraj družine, kar nam ob “klasičnem vsakdanu” ne uspe.

Vse dobro, predvsem pa zdravja!

Dragica Vidmar, ravnateljica

Dostopnost