Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši in učenci,

čas, ki ga preživljamo, nam ponuja ogromno novih preizkušenj, a skupaj verjamem, da bomo zmogli.

Dragi učenci, vaše aktivno in samostojno delo doma me navdaja z veseljem in ponosom. Ste na preizkušnji, a izkazujete, da zmorete. Spremljati vašo aktivnost v spletnih učilnicah, e sporočilih  je res hvale vredna. Starejši učenci ste samostojnejši, mlajši potrebujete nekoliko več pomoči staršev. Danes je materinski dan, ki bi ga sama preimenovala v starševski dan, tesno objemite mamo in očeta, oba pomenita vašo varnost in delita brezpogojno ljubezen z vami.

Dragi starši, poleg svojega dela in skrbi, morate prevzemati še vlogo učitelja doma. Verjamem, da vam ni lahko, a to je investicija, ki se vam bo bogato obrestovala. Na šoli imamo še nekaj računalnikov, ki vam jih lahko dodelimo, niso najnovejši, a za šolsko delo otroka dovolj zmogljivi, sporočite. Če vam primanjkuje računalniškega znanja, nam prav tako sporočite.

Učenci, ki so upravičeni do brezplačne malice, kosila in vam danes staršem s finančnega ali organizacijskega vidika to predstavlja težavo, mi sporočite. Učenci so upravičeni do toplega obroka in bomo tudi za to skupaj s CZ in MONG poskrbeli.

Lahko me kontaktirate kar na mobi 031 703 278.

Bodite dobro, ostanite zdravi.

V upanju, da se življenje vrne čim prej v stare tirnice vas lepo pozdravljam.

Dragica Vidmar, ravnateljica

Dostopnost