Skoči na glavno vsebino

V sredo, 3. marca 2021, je imel priložnost predstaviti svojo poslovno idejo na regijskem tekmovanju POPRI 2021 za Primorsko naš inovativni tandem Vito Vodopivec in Matija Lokar iz 7. razreda. Komisije, ki je tokrat izbirala med 134 poslovnimi idejami, nista navdušila le s pisno predstavitvijo poslovnega modela na predizboru, temveč tudi s sredinim pitchem in suverenimi odgovori na vprašanja podjetniških mačkov.

8. marca, ob 16. uri, pa smo lahko na Facebook, Youtube ((75) RAZGLASITEV FINALISTOV POPRI 2021 – YouTube) in Instagram spremljali razglasistev rezultatov treh najboljših v posameznih kategorijah, kjer sta si Matija in Vito prislužila 500 evrov denarne nagrade v kategoriji osnovnošolcev, udeležbo na brezplačnih podjetniških delavnicah med 15. in 19. marcem ter seveda odhod na državno tekmovanje, ki se je odvilo 7. aprila. Med 12 finalisti pa jima žal ni uspelo priti med prve tri.

Iskrene čestitke fantoma!

V kategoriji srednješolcev pa smo tudi letos lahko spremljali naše bivše učence, prekaljene POPROVCE že iz osnovnošolskih klopi, Lovra Saksido in Matica Šinigoja, ki sta se prav tako uvrstila na državno tekmovanje.

Čestitke tudi njima!

Mentorja: Tatjana Pahor in Borut Fiorelli

Dostopnost