Skoči na glavno vsebino

Sreča je!

V majhnih stvareh,

toplih ljudeh,

v stisnjenih dlaneh.

Spoštovani starši, stari starši in ostali, ki ste nam z materialnimi prispevki pomagali pri izpeljavi delavnic za dobrodelni bazar!

Žal ga letos ne moremo izvesti tako, da bi se skupaj poveselili in uživali v družbi drug drugega. Bomo pa veseli, da z nakupom izdelkov vaših otrok pripomorete omiliti socialno stisko naših učencev in otrok, ki jim bomo tako tudi z vašimi prispevki omogočili lažjo udeležbo na plačljivih šolskih in vrtčevskih dejavnostih.

Hvala, ker zaradi vašega prispevka stiska bližnjega ne bo spregledana, in se bo zopet izkazalo, da dobra dejanja vedno najdejo pravo pot do sočloveka.

Izdelke si boste lahko ogledali in v zameno za prostovoljni prispevek izbrali na stojnici, ki bo postavljena pred marketom v Dornberku, od torka, 30. 11.,  do petka,  3. 12., med 11. in  15. uro.

Izdelke vrtčevskih otrok si boste lahko ogledali in za prostovoljni prispevek izbrali pred obema enotama vrtcev. Miza z izdelki bo pred vrtcema postavljena od torka, 30. 11.,  do petka, 3. 12. 2021, med  7.30  in 15.30. Izdelki vrtčevskih otrok, ki so jih otroci izdelali s pomočjo strokovnih delavk, pa bodo na razpolago tudi, skupaj s šolskimi izdelki, na stojnici pred marketom.

HVALA IN VSE DOBRO VAM ŽELIMO

otroci iz vrtca, učenci, vzgojiteljice, učitelji ter vsi delavci OŠ Dornberk.

Dostopnost