Skoči na glavno vsebino

V ponedeljek, 16. 5. 2022, je v Muzeju novejše zgodovine v Ljubljani potekala slavnostna 23. podelitev priznanj Blaža Kumerdeja. Priznanja vsako leto podeljuje Zavod RS za šolstvo za izjemne dosežke na področju razvoja in uvajanja novosti v vzgojo in izobraževanje. Gre za eno najpomembnejših priznanj na področju šolstva v Sloveniji, s katerim Zavod RS za šolstvo posebej izpostavlja posameznike in kolektive za visoke strokovne dosežke pri vzgojno-izobraževalnem delu z mladimi, poudarja njihovo pripadnost pedagoškemu delu, poslanstvu, ustvarjalnosti in inovativnosti ter jih želi spodbuditi tudi k nadaljnjemu kakovostnemu sodelovanju z Zavodom RS za šolstvo.

Za leto 2021 je med prejemniki tudi naša šola.

Priznanje pomeni potrditev našega preteklega dela in veliko odgovornost ter motivacijo pri delu z mladimi tudi v prihodnje.

Na podelitvi sta se nam pridružila župan MONG dr. Klemen Miklavič in predstojnica območne enote Zavoda RS za šolstvo Nova Gorica mag. Mariza Škvarč, priznanja pa sta podeljevala direktor Zavoda za šolstvo dr. Vinko Logaj in ministrica za izobraževanje, znanost in šport prof. dr. Simona Kustec

Več o podelitvi si lahko preberete na spodnjih povezavah:

https://www.zrss.si/novice/23-podelitev-priznanj-blaza-kumerdeja-2/

https://www.gov.si/novice/2022-05-16-podelitev-priznanj-blaza-kumerdeja/

Dostopnost