Skoči na glavno vsebino

Spoštovani!

Mladinski center Nova G o r i c a v sodelovanju z Lokalno akcijsko skupino za preprečevanje organizira predavanja zasvojenosti v novembru – nacionalnem mesecu preprecevanja zasvojenosti:

 

Predavanje za starše “SODOBNA VZGOJA MED LJUBEZNIJO IN DISCIPLINO – SAVREMENI ODGOJ IZMEĐU LJUBAVI I DISCIPLINE” (predavanje bo potekalo v srbskem jeziku)”, ki bo v ponedeljek, 9.11., ob 18.30 v telovadnici podružnične šole Ledine. Predaval bo psihoterapevt in strokovnjak na področju raziskovanja čustev, dr. Zoran Milivojević. Predavanje bo potekalo v srbskem jeziku.
Predavanje za starše “VZGOJA MED GOTOVOSTJO IN IMPROVIZACIJO, ki bo v petek, 13.11., ob 17.00 v telovadnici enote Ciciban Vrtca Nova Gorica. Predavala bo strokovnjakinja na področju zakonske in družinske terapije, dr. Katarina Lia Kompan Erzar.
Predavanje za starše “MLADOSTNIKI IN PREKOMERNA RABA RAČUNALNIKA”, ki bo v ponedeljek, 16.11., ob 18.00 v prostorih OŠ Branik. Predaval bo strokovnjak na področju učinkovitega komuniciranja in spodbujanja motivacije, doc. dr. Andrej Kovačič.
Predavanje za starše “VZGOJNI STILI IN RAZVOJ SAMOKONTROLE PRI OTROKU”, ki bo v sredo, 25.11., ob 18.00 v avli Osnovne šole Frana Erjavca Nova Gorica. Predaval bo univ. dipl. soc. del., psihoterapevt in predavatelj s področja čustvene in socialne inteligence, Leo Ivandić.
 
Vljudno vabljeni!
Dostopnost