Skoči na glavno vsebino

December smo začeli s tehniškim dnevom, ki smo ga namenili izdelavi okenskih okraskov in vizitk, namenjenih za prodajo na dobrodelni prireditvi. Letos so nas očarale popularne sovice, ki tako že ves december radovedno kukajo  z oken šole, delijo pa srečo tudi vsem, ki so in še bodo dobili naše lepe vizitke. Z lepimi željami smo napolnili še zid želja.

V podaljšanem bivanju so iz odpadnih pokrovčkov in blaga izdelali okraske in z njimi okrasili smrečico. Lepa je, ko na njej zasvetijo še lučke. Rokice v mrzlih jutrih grejejo tudi pisane rokavičke.

Pripravljali smo se na prireditev in tam tudi sodelovali, družili pa smo se tudi z najmlajšimi v vrtcu Prvačina. Vedno gremo radi tja, saj so tam naši mlajši bratci, sestrice, bratranci, sestrične in naše vzgojiteljice. Eni drugim smo zapeli, zaplesali, enkrat pa smo si ogledali tudi nastop plesne skupine Tan-dem.

Prihajajoči teden bo dišalo po piškotkih, po učilnicah in hodnikih bo slišati praznično glasbo… Če vas pot kaj zanese mimo, se ustavite. Gotovo se najde piškotek tudi za  vas.

Dostopnost