Skoči na glavno vsebino

Objavljamo seznam delovnih zvezkov in ostalih potrebščina za šolsko leto 2016/2017.

Za vse razrede velja, da imajo učenci lahko potrebščine od prejšnjega šolskega leta, če so še uporabne oz. cele. Nepopolne komplete (npr. barvice, kolaž …) dopolnite, uredite. Učenci lahko uporabijo tudi zvezke, ki niso bili v celoti porabljeni v preteklem šolskem letu.

DELOVNI ZVEZKI IN DRUGE POTREBŠČINE za šol. l. 2016/2017

DZ in druge potrebščine 2016-17 OŠ DORNBERK

DZ in druge potrebščine 2016-17 PŠ PRVAČINA

UČBENIŠKI SKLAD 2016/2017

Vsak učenec naše šole, ki vrne komplet učbenikov za šolsko leto 2015/2016, avtomatično naroča nov komplet učbenikov za učbeniški sklad za prihodnje šolsko leto 2016/2017.  V primeru, da nameravate učbenike kupiti sami, prosim, da to sporočite v šolsko knjižnico do srede, 15. 6. 2016.

Učbeniški sklad je v skladu z ZOFVI in Pravilnikom o upravljanju učbeniških skladov ustanovljen zato, da se učencem zagotovi učbenike, ki jih potrebujejo pri pouku. Izposojevalnino krije Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, starši so plačila oproščeni.

Vsak učenec naše šole, ki vrne komplet učbenikov iz US, je avtomatično naročen na nov komplet za naslednje šolsko leto. Učbeniške komplete vrnejo učenci predmetne stopnje v šolsko knjižnico zadnje dni pouka (po določenem urniku). Takrat dobijo tudi učbeniške komplete za prihodnje šolsko leto. Učenci razredne stopnje vračajo učbeniške komplete učiteljem.

Učenci so dolžni vestno skrbeti za izposojene učbenike ter jih ob koncu šolskega leta nepoškodovane vrniti v šolsko knjižnico. V primeru, da bo vrnjen učbenik poškodovan, uničen ali ga učenec ne bo vrnil, boste morali starši  zanj ob koncu šolskega leta v skladu s 5. členom Pravilnika o učbeniških skladih plačati odškodnino.

Pravilnik o upravljanju učbeniških skladov

Pravilnik o spremembah pravilnika o upravljanju učbeniških skladov

Skrbnica učbeniškega sklada: Edica Klanjšček Schlegel

Dostopnost