Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, dragi učenci!

Trajala so leta in čakal jo je marsikdo od vas, dočakali pa so jo vaši otroci – NOVO TELOVADNICO. Veselimo se je vsi in to veselje želimo deliti z vami.

Ob odprtju telovadnice smo pripravili tridnevno praznovanje, ki smo ga naslovili MI SMO TA SVET, na njem pa sodelujejo vsi učenci in strokovni delavci naše šole. Dogodki bodo potekali od četrtka, 22. 9., do  sobote, 24. 9. 2016.

Natančnejši program si lahko preberete na tej povezavi: PROGRAM TRIDNEVNEGA PRAZNOVANJA OB ODPRTJU DVORANE ČUKLJA

Zaradi lažje organizacije dogodka Vam posredujemo nekaj navodil.  Vljudno Vas naprošamo, da jih upoštevate in tako po svojih močeh pomagate pri pripravi dogodka.

ČETRTEK, 22. 9. 2016, ob 17. uri – SLOVESNO ODPRTJE DVORANE ČUKLJA

Ta dan dopoldan NI POUKA. Prav vsi učenci naše šole pa sodelujejo na slovesni prireditvi, ki bo potekala popoldan. Učenci pridejo v šolo ob 16.30, zberejo se v jedilnici šole, kjer jih bodo sprejeli razredniki oziroma mentorji.

UČENCI PEVCI  (od 1. do 9. razreda) se zberejo v glasbeni učilnici ob 16.15.

Učenci od 1. do 5. razreda pridejo oblečeni v modre jeans hlače ali jeans krila in bele nepotiskane majice (velja tudi za pevski zbor).

Učenci od 6. do 9. razreda pa imajo oblečene športne hlače modre ali črne barve (kratke ali dolge, trenerka, pajkice) ter bele nepotiskane majice (Učenci, ki pojejo v mladinskem zboru imajo s seboj še jeans hlače ali jeans krila, da se bodo preoblekli). Morebitna dodatna navodila (tudi glede posameznih vaj) bodo učencem posredovali njihovi mentorji.

DOPOLDANSKO VARSTVO bo na ta dan organizirano za učence od 1. do 5. razreda. V primeru, da varstvo res nujno potrebujete, prosimo, da o tem obvestite razredničarko vašega otroka do torka, 20. 9. 2016. Varstvo bo organizirano na matični šoli v Dornberku od 7. do 15. ure. Šolski kombi in avtobus iz Prvačine ta dan ne bosta vozila. Za malico bo poskrbljeno, kosilo morate posebej naročiti.

PETEK, 23. 9. 2016, ob 19. uri – GLASBENI VEČER PEVSKIH ZBOROV

Ta dan poteka pouk po petkovem urniku.

Na glasbenem večeru sodelujejo tudi učenci vseh treh pevskih zborov naše šole. Pevci se zberejo ob 18.00 v glasbeni učilnici.

Pevci mlajšega in starejšega otroškega pevskega zbora so oblečeni v jeans hlače ali jeans krilo in belo majico brez potiska (kot v četrtek), pevci mladinskega pevskega zbora pa v črnih in belih oblačilih.

SOBOTA, 24. 9. 2016, FESTIVAL ŠPORTA – ŠPORTNI DAN ZA UČENCE NAŠE ŠOLE

Ta dan je za vse učence naše šole ŠPORTNI DAN.

Učenci od 1. do 5. razreda pridejo v šolo za 1. šolsko uro (ob 8.20). S svojimi razredniki se zberejo v jedilnici, kjer bodo najprej pomalicali, nato pa se preizkusili v šaljivih igrah.

Učenci od 6. do 9. razreda  pridejo v šolo ob 9. uri. Tudi oni bodo najprej pomalicali, nato pa se bodo pridružili mlajšim sovrstnikom in s svojo aktivno udeležbo sodelovali na predstavitvi različnih športnih društev in se srečali z gosti iz slovenskega  športnega sveta.

Za učence od 1. do 5. razreda bodo športne dejavnosti potekale do 12.00, za starejše učence pa do 14.30, ko se bodo zaključili turnirji in bo slovesna razglasitev zmagovalcev.

Šolski kombi na ta dan ne bo vozil. Avtobus iz Prvačine bo izpred kulturnega doma odpeljal ob 8.05. Za odhod iz šole poskrbite starši sami. Jutranjega varstva in podaljšanega bivanja ne bo. Malico učenci dobijo v šoli, kosila pa na ta dan ne bo.

Športne dejavnosti se bodo na ta dan nadaljevale popoldan, od 18. ure dalje. Večerni del za učence ni obvezen, seveda pa ste nanj vabljeni tudi vi, starši in vaši otroci. Predstavile se bodo nekatere plesne ter glasbene skupine, katerih člani so naši učenci, večer pa se bo zaključil z revialnima tekmama, najprej v rokometu, nato pa še v malem nogometu.

V upanju na Vaše razumevanje in naklonjenost Vas lepo pozdravljamo in se veselimo skupnega sodelovanja!

pripravljalna ekipa dogodkov ob odprtju dvorane

Dostopnost