Skoči na glavno vsebino

Osmošolci smo se danes z zelo  težkim srcem – zelo bomo namreč pogrešali šolo 🙂 odpravili v šolo v naravi v Planico.

Dan je bil kar pester. Po dopoldanski namestitvi in po dolgem spisku dolžnosti, ki nas v tem tednu čakajo, smo se popoldan odpravili do skakalnic. Tu smo se celo malo pokepali, sicer je sneg umeten, a nič ne de, sneg je pa le sneg. Nato smo se povzpeli po velikanki bratov Gorišek in prehodili okoli 1150 stopnic. Verjemite, da to ni tako malo. Tudi tisti najpogumnejši so na vrhu ugotovili, da skakanje s te skakalnice  ni kar tako. Komaj čakamo sredo, menda bodo tu trenirali naši orli – zagotovo si jih bomo šli pogledat. Ogledali smo si še film o kraljici Planici in vseh svetovnih rekordih, ki so bili tu doseženi ter obiskali Nordijski center. Tudi tu nogometno igrišče šele zasnežujejo ter proge pripravljajo, tako da teka na smučeh v tem tednu ne bo. A nam vseeno zagotovo ne bo dolgčas.

Rahlo utrujeni čakamo večerjo. Čipsi in čokolade so (žal) varno spravljeni pri učiteljicah, tako da s “čipsi party” zaenkrat ne bo nič 😉

Pred nami je pa seveda še noč …

Pozdravček vsem mamam, očetom, nonam, sestram, bratom … Poseben pozdrav pošiljamo LUKI in ANDRAŽU, ki sta ostala doma. POGREŠAMO VAJU!

SE ŠE KAJ OGLASIMO …

 

Dostopnost