Skoči na glavno vsebino

Dragi učenci, spoštovani starši!

Šolska vrata v šolsko leto 2019/2020 se odprejo v ponedeljek, 2. 9. 2019. 

SPREJEM PRVOŠOLCEV bo za OŠ DORNBERK bo ob 9.00, v PŠ PRVAČINA pa ob 10.00.

PRIČETEK POUKA bo za vse razrede ob 8.20. 

ZAKLJUČEK POUKA bo za učence od 2. – 4. razreda ob 12.00 (4 šolske ure), za učence od 5. – 9. razred ob 12.50 (5 šolskih ur). 6. ure, ko so na urniku izbirni predmeti, na prvi šolski dan ne bo.

Prvo šolsko uro bo za vse razrede razredna ura oziroma srečanje z razrednikom, nato sledi pouk po urniku. Učenci naj prinesejo potrebščine glede na urnik. Urnik bo viden v odprti aplikaciji e asistent na spletni strani v šole.

Učenci (matične šole), ne pozabite na ključke svojih garderobnih omaric in šolske copate. Takoj ob prihodu v šolo se preobujte in poiščite svojega razrednika (seznam razrednikov bo objavljen z urnikom) in učilnico. Učenci, ki ključka še nimate, uporabite garderobne obešalnike na zgornjem hodniku ob 5. razredu.

PREVOZI

Avtobus bo na prvi šolski dan iz Prvačine odpeljal ob 8.05 izpred Kulturnega doma, iz Dornberka v Prvačino pa po voznem redu redne avtobusne linije, in sicer ob 13.18 (iz smeri Ajdovščina).

Od 3. 9. 2019 bo iz Prvačine vozil avtobus ob 7.19 izpred Kulturnega doma. 

Šolski kombi bo na PRVI ŠOLSKI DAN vozil po naslednjem razporedu:  Gradišče (7.30), Brdo (7.40), Draga (7.43), Budihni (7.53), Steske (8.05).

Kasneje se bo vozni red kombija oblikoval v skladu s prijavljenimi učenci vozači ter urnikom pouka.

Za učence, ki bi potrebovali varstvo,  bo organizirano PODALJŠANO BIVANJE. V primeru, da bi potrebovali JUTRANJE VARSTVO, bo tudi to organizirano, in sicer od 6.30 do 7.00 v Vrtcu Dornberk, kasneje pa v šoli.

PREHRANA

Prvi šolski dan bo organizirana šolska malica.

Obvestili smo vas že, da poteka prenova šolske kuhinje na matični šoli, zato bo kuhanje kosil nekoliko okrnjeno. Trenutno lahko zagotavljamo kosilo le za otroke, vključene v podaljšano bivanje.

Prijave in odjave kosil lahko sporočate v tajništvo šole na tel. št. 301 91 11, lahko pa tudi pišete po e pošti: prehrana.osdornberk@os-dornberk.si.

Lep počitniški pozdrav. Se vidimo v ponedeljek!

 

 

 

 

 

Dostopnost