Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

pouk se ponovno začne za učence prve triade v ponedeljek, 18. 5. 2020, ob 8.20.

Jutranje varstvo se na matični šoli prične ob 6.30 v avli, na PŠ Prvačina pa ob 7.00 v učilnici 3. razreda.

Učenci v šolo vstopajo sami, starši v šolsko stavbo ne vstopate. Na matični šoli vstopajo prvošolci na stranskem vhodu razredne stopnje, razdeljeni so v 2 skupini, pouk poteka v dosedanjih učilnicah 2.a in 3.c razreda. Drugošolci vstopajo skozi glavni vhod, razdeljeni so v 2 skupini, pouk bo potekal v dosedanjih učilnicah 3.a in 4.a. Tretješolci vstopajo skozi stranski vhod za predmetno stopnjo, učenci 3.a bodo imeli pouk v učilnici slovenščine, učenci 3. c pa v učilnici 5. b.

Učenci se ne preobuvajo.

Za malico in prijavljene učence za kosilo in popoldansko malico bo poskrbljeno, učenci na matični šoli naj prinesejo ključke oz. čipe za kosilo s seboj.

Vsi učenci bodo v prvem tednu imeli 4 ure pouka, torej do 12h. Učenci, ki niso na kosilu in v OPB počakajo na starše pred šolo ali samostojno odidejo domov. Pričakujemo, da starši PŠ Prvačina parkirate pod šolo, saj je dovoz do šole, parkiranje, obračanje postalo nevarno za učence.

Starši, ki prihajate po učence v OPB, pokličete učiteljice po telefonu in počakate otroka pred vrati, na PŠ na številko 05 301 67 20, na matični šoli pa učiteljico Suzano Saksida na mobi 051 355 565, učiteljico Tatjano Pahor na mobi 041 305 169, za učiteljico Leonido Gregorič, ki zaključuje OPB pa sporočimo naknadno.

Starši učencev vozačev boste o voznem redu kombija obveščeni naknadno.

Lep pozdrav,

Dragica Vidmar, ravnateljica

Dostopnost