Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, dragi učenci!

Počitnice se počasi zaključujejo. Upamo, da ste jih preživeli lepo ter si v tem času odpočili od vsega, kar je prineslo preteklo nenavadno šolsko leto. Čeprav si verjetno vsi želimo, da bi bile razmere drugačne in bi se v šolo vrnili tako, kot smo bili vajeni v preteklosti, pa žal ni tako. A mi se vseeno veselimo začetka šolskega leta in upamo, da se ga tudi vi. Ob upoštevanju priporočil NIJZ se bomo skupaj potrudili, da bo pouk čim bolje tekel ter da nam bo v šoli lepo.

Šolska vrata se bodo tako ponovno odprla v torek, 1. septembra. Na prvi šolski dan bodo učenci od 2. do 9. razreda začeli pouk ob 8.20. Izjema so prvošolčki, ki jih prvi dan v šolo pripeljejo starši v skladu z vabilom in obvestilom, ki so ga posredovale razredničarke.

PREVOZI

O točni uri odhodu avtobusa iz Prvačine vas bomo obvestili v ponedeljek (predvidoma bo to okoli 8. ure). Od 2. septembra pa bosta zjutraj v Dornberk vozila dva avtobusa, eden za preduro, drugi za 1. šolsko uro.

Kombi bo na prvi šolski dan vozil po urniku iz preteklega šolskega leta, kasneje se bo urnik spremenil in vas bomo o tem obvestili.

PREHRANA

Malica in kosilo bosta na prvi šolski dan zagotovljena. Vse morebitne odjave kosila pravočasno sporočite v računovodstvo šole.

S podrobnejšimi informacijami o organizaciji pouka ter urniki vas bomo seznanili v ponedeljek, 31. 8. 2020.

Razredi in razredniki v šolskem letu 2020/21:

MATIČNA ŠOLA

1. a KLARA MILANIČ, druga strokovna delavka MATEJA HOČEVAR

2. a KATJA SKUBIN

2. c MAJA ROGELJA

3. a NATAŠA ŠINIGOJ

4. a ELENA BOLJE

4. c ŽIVA JAMŠEK

5. a MARTINA KRUŠIČ ŠINIGOJ

5. b MARTINA RALIĆ

6. a NINA ROJC

6. b IRENA ČEBRON

7. a BORUT FIORELLI

7. b PETRA GABRIEL

8. a IRENA HUMAR KOBAL

8. b ANA CANZUTTI

9. a MATEJA SKOČIR

PODRUŽNIČNA ŠOLA PRVAČINA

1. b in 2. b SAŠA MIHELJ, dodatna strokovna delavka MARUŠA ČEBRON

3. b INGRID JUG

4. b ANITA VELIKONJA

V želji, da bi vsi ostali zdravi in bi pouk potekal čim bolj umirjeno ter nemoteno, vas lepo pozdravljamo in se veselimo začetka šolskega leta!

Strokovni delavci šole

Dostopnost